Politika

Ebbe tényleg belebukhat Orbán – címlapra került Amerikában, sorra jönnek a terhelő bizonyítékok

Pestibulvar.hu

Ha lehet hinni a híreknek, a magyar miniszterelnökről épp bebizonyosodott, hogy Vlagyimir Putyin ügynöke.




 

Címlapon hozza ma a Washington Post és a New York Times is, hogy az orosz elnök mellett állítólag

ORBÁN VIKTOR IS VASTAGON TEHET ARRÓL, HOGY DONALD TRUMP AMERIKAI ELNÖK UKRAJNA ELLEN FORDULT.

 

Ismeretes, jelenleg az Egyesült Államok talán legnagyobb alkotmányos válsága van kialakulóban, miután az amerikai elnökről kiderült, hogy visszaélve a hatalmával egy telefonbeszélgetésben megpróbálta rákényszeríteni a frissen beiktatott ukrán elnököt, hogy indítson nyomozást legnagyobb hazai demokrata riválisa, Joe Biden és annak fia, Hunter ellen. A mostani lapértesülések arról szólnak, hogy abban, hogy Trumpnak ilyen kedvezőtlen nézetei alakultak ki Ukrajnáról, Orbánnak is benne volt a keze, a magyar kormányfő ugyanis telebeszélte a fejét közös májusi találkozójukon.




A hírek szerint Trump emberei kezdettől fogva ellenezték, hogy találkozzon Orbánnal, mert attól féltek – ami aztán be is következett -, hogy a Nyugaton gyakran kiközösített és az ügynökvádat rendre megkapó magyar miniszterelnök rossz hatással lesz rá. Ez az újabb botrány a lehető legrosszabb pillanatban érkezik Orbánnak,

A KORMÁNYFŐT UGYANIS TEGNAP ERDOGAN MELLETTI KIÁLLÁSA MIATT MÁR AZZAL FENYEGETTÉK A NÉMET KORMÁNYPÁRTOK, HOGY KIVÁGJÁK ORSZÁGÁT AZ EU-BÓL, HA NEM FEJEZI BE A SZÖVETSÉG ELLENI IZGATÁSÁT.

 




Az hagyján, hogy ezekkel a botrányokkal minden valószínűség szerint bukta az Európai Néppárti tagságát, de ha a németek értesülnek arról, mire bujtogatta Trumpot, könnyen lehet, hogy tényleg az EU-s tagságunk sorsa lesz a következő tét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top