Politika

Kövér László: nem voltak tiszták az önkormányzati választások

Pestibulvar.hu

Kövér Lászlót a Nemzeti Közszolgálati Egyetemere hívták meg egy előadásra, ahol az előadás fő témája a Fidesz megalakulása volt. Persze nem lehetett elkerülni, hogy aktuális témákról is szó essen, és Kövér becsületére legyen mondva, minden papíron leadott kérdésre válaszolt. Ez egyrészt tiszteletet érdemel, másrész viszont

ELBORZASZTÓ AZ A VILÁGKÉP ÉS FELFOGÁS, AMI KÖVÉR VÁLASZAIBÓL RAJZOLÓDIK KI.

 
Például, megtudjuk, hogy egy megválasztott kormánynak, mindenhez joga van, amit csak meg akar csinálni, és ebben nem akadályozhatja meg semmi és senki. “A fékek és egyensúlyok rendszere, én nem tudom, önök mit tanulnak, de az egy hülyeség, azt felejtsék el, annak semmi köze se jogállamhoz, se demokráciához (…) az a baj, hogy egyesek komolyan veszik, hogy fékezni kell a demokratikus akaratkinyilvánítás eredményeképpen létrejött kormányt.” – mondta Kövér. Így azért már érthető, hogy Orbán miért a diktátorok és nem az európai demokratikus vezetők között érzi jól magát.

 

De nagy meglepetésünkre azt kendőzetlenül elmondta a házelnök, hogy

“HA AZT GONDOLJÁK, HOGY TISZTA VÁLASZTÁSOK ZAJLOTTAK MAYARORSZÁGON NÉHÁNY NAPPAL EZELŐTT, AKKOR TÉVEDNEK”

 

Nem, nem gondoltuk egy percig sem, hogy tiszták voltak az önkormányzati választások. Mindenki hallott a betelepített ukrán szavazókról, az önkormányzati erőforrásokból folyó Fidesz kampányról, arról az ép ésszel fel nem fogható 1 milliárdos összegről, amit Szegeden Botka elmozdításába öltek.

 
Nem, ez nem volt egyenlő felek küzdelme, és így nem is lehetett tiszta. Azonban ha most valaki azt gondolná, hogy mindezt belátta Kövér, akkor akkorát téved, mint a hazánkba látogató kipcsák, aki az önkormányzatát és törzsi gyűlését keresi!

 

Ugyanis Kövér szerint a kormánypárti hirdetéseket letiltotta a Facebook, miközben Karácsonyt meg tolták. Arról elfeledkezik, hogy Karácsony Gergely legtöbbször a kormánypárti hirdetésekben jelent meg, az “alkalmatlan” jelző társaságában. De a fenébe is a részletekkel, Kövér Lászlót, a Fidesz rendíthetetlen szikláját ilyen szikár tények sosem befolyásolták, amikor hazudni kellett.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top