Politika

Menekülőre fogták a városvezetés fideszes alkalmazottai, miután vesztett a kormánypárti jelölt

Archivum MTVA

Mielőtt az új ellenzéki polgármester hivatalba léphetett volna, már közel 40 ember kérte a felmentését a munkavégzés alól a dolgozók közül. A 24.hu szerint szerdán kezdődött a felmondási hullám, és bár csak csütörtökön vehette át hivatalát Déri Tibor, a kerület új, momentumos polgármestere, a legtöbben már be se mentek dolgozni.




 

A felmondások szinte minden munkakört érintettek:

FELMONDOTT AZ ALJEGYZŐ, A TITKÁRSÁGI MUNKATÁRSAK ÉS MÉG A GÉPKOCSIVEZETŐ IS.

 

A lap megkérdezte az ügyről az új polgármestert is, Déri pedig megerősítette, hogy valóban ilyen sokan mondtak fel, aminek ő nem örül. Szerinte lehetséges lenne az együttműködés mindenkivel, aki a város javát szeretné, ráadásul hozzátette azt is, hogy ő nem tisztogatással szerette volna kezdeni a munkáját.

“MI NEM TISZTOGATNI JÖTTÜNK, HANEM DOLGOZNI, ÉS MINDENKIVEL EGYÜTT SZERETNÉNK MŰKÖDNI, AKI TENNI SZERETNE ÚJPESTÉRT, BÁRMILYEN POLITIKAI SZÍNEKBEN TEGYE EZT”

– mondta az új momentumos polgármester, aki már az átadás-átvétel előtti állománygyűlésen közölte a dolgozókkal, hogy továbbra is számít a munkájukra.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top