Politika

Egy 18 éves népszerű fiú úgy kiszúrt a Fidesszel, mint még senki az elmúlt években!

Pestibulvar.hu

Hozzászokhattunk már, hogy a Fidesz a fiatal korosztályt is betalálja, ha potenciálisan veszélyesnek érez valakit. Így történt ez Bogos Csabával is, aki Boldzer néven vezet videoblogot.




A fideszes média kitalálta, hogy a 18 éves fiú a közösségi oldalán azt ígérte, hogy drága telefont nyerhet, aki „beköveti az MSZP és a Gyurcsány-párt által támogatott polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát”. A valóság ezzel szemben az, hogy a saját követői között akart telefont kisorsolni és egy másik, ettől teljesen független bejegyzésben biztatta a számára szimpatikus jelölt bekövetésére a látogatóit.

 

A PécsMa megkereste a cikk előtt a fiút, hogy feltegyenek neki néhány kérdést, de Bogos ragaszkodott hozzá, hogy csak akkor hozhatják le a válaszát, ha azt teljes terjedelmében közlik. Így a válasza nem jelenhetett meg.

„Hirtelen mikor szó esett arról, hogy én viszont leközlöm a válaszom, megijedtek. Itt is közölném velük, hogy gyávák vagytok, és nekem 2x annyi elérésem van mint nektek, szóval így nehéz lesz elhallgattatni. Több ezer fiatal fogja megtudni, hogy mit műveltek, miket hazudtok, még olyanok is, akik szerintem eddig nem foglalkoztak politikával, de talán most ennek hatására igen. Ezt köszönöm nektek, hiszen ez a célom!”

 




Így kell odapörkölni annak, aki valótlanságokat állt rólunk! Gratulálunk, Csaba!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top