Politika

“Még te zsarolsz meg minket, hogy csak akkor adsz pénzt, ha rád szavazunk?” – egy vállalkozó kiakadt Orbánra

Kép forrása: MTI - Szigetváry Zsolt

Ujhelyi Sándor az Új Alternatíva párt elnöke egy vállalkozó nevében “fogott el egy levelet,” amit Orbán Viktornak címzett.




“Orbán Gödöllői kijelentése után, miszerint is “Ha megállapodunk, akkor tudok pénzt adni!”, egy valószínűleg helybéli vállalkozó kicsit idegesen reagált!

 

Idézet a levélből:

„Idefigyelj, te felcsúti elfuserált kotonszökevény! Mit képzelsz te magadról, ki vagy te? Ilyen gazdag vagy, hogy a saját zsebedből ígérgetsz, hogy majd te fogsz adni?

 




Hát ide figyelj, pubi!

 

Én évtizedek óta vállalkozóként dolgozom, te azt se tudod, mi az a munka.
Több tucat ember megélhetése múlik a döntéseimen, akikkel, kemény munkával küzdünk meg minden nap a talpon maradásért.

 

Te, amióta ott pöffeszkedsz abban a bársonyszékben, azóta csak azzal foglalkozol, hogy miként tudnál minél többet lopni, és bármi áron megtartani a hatalmadat, hogy tovább lophass! És ennek érdekében százmilliárdokat költesz, a mi adónkból, hazugságkampányokra, becsapva a szavazók millióit!

 

Cégem és a dolgozóim, fizetésük elköltése közben, évente kb. 100 milliót fizetünk be a költségvetésbe, személyi jövedelemadó, áfa, vám, nyögdíjjárulék, illetékek, egészségügyi hozzájárulás, jövedéki adó, szakképzési hozzájárulás, iparűzési adó, és még ezernyi jogcímen. Szóval, amióta te ott pöffeszkedsz, mint egy felfújt hólyag, a Parlamentnek nevezett tornyos kuplerájban, azóta mi kb. 1 milliárd forinttal járultunk hozzá, hogy működjön az ország.

 

Akaratunk ellenére ebből ti stadionokat, kisvasutat, kamu beruházások ezreit építitek, helikopterrel jártok lagziba, magánrepülővel focimeccsre, ordenáré szex partikon bekábítószerezve dől belétek a töménytelen pia. Közben lerohadt az egészségügy, az oktatás, minden.

 




És ezek után még te zsarolsz meg minket, hogy csak akkor adsz pénzt, ha rád szavazunk???

 

Amit most tettél, ez is bűncselekmény, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, a BTK 367 paragrafusát kimerítő zsarolás.
Te azt hiszed, hogy ezt mindörökre meg fogod úszni? Csaú is évtizedekig ült a népe nyakán, de egyszer csak a tömeg, tapsolás helyett, mily meglepő, fütyülni kezdett. És nagyon jól tudod, hogy végezte!

 

Te minket ne zsaroljál, hogy nem adod ide a mi pénzünket!”

 




Idézet bezárva. Egyelőre csak az idézet!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top