Politika

Hivatalos: Mellkasi zúzódásokat szenvedett a képviselőnő, akit az őrjöngő Bede Zsolt megütött (+videó)

nyugatifeny.hu

A DK büntetőfeljelentést tesz a nőverő fideszes provokátor ellen.
Büntetőfeljelentést tesz a Demokratikus Koalíció, amiért megtámadták szerdán a párt óbudai önkormányzati képviselőjét – közölte a DK szóvivője.

 

Barkóczi Balázs elmondta: orvosi látlelet bizonyítja, hogy Bede Zsolt mellkasi zúzódásokat okozott a DK önkormányzati képviselőjének, Domokos Ágnesnek.
 

Az orvosi látlelet is bemutatta, amelyen az áll: “mellkas zúzódása, testi erővel elkövetett testi sértés”.

 

A DK a Zeneakadémia elé hirdetett villámtüntetést arra az időpontra, amikor Orbán az utca népe elől bujdosva, az épület falai között tartotta október 23-ai beszédét.

 

Barkóczi Balázs azt mondta:

szintet lépett a fideszes provokáció,

amikor Bede Zsolt, a Vadhajtások nevű blog “főszerkesztő-provokátora” kitépte Domokos Ágnes kezéből a táblát és megütötte őt.

 

Az ellenzéki politikust mentő vitte kórházba, a sokkon túlmenően mellkasi fájdalmakkal.

 

Barkóczi Balázs a Fidesz házi provokátorának nevezte Bede Zsoltot.

 

Felháborító és megdöbbentő, hogy a blogger emberileg annyira silány volt, hogy megütött egy 28 éves, törékeny nőt, aki senkinek sem ártott, csak egy táblát tartott a kezében – mondta, hozzátéve: pártja úgy tekinti, hogy amikor egy képviselőjüket megütik, akkor ezt az összes DK-sal tették.

 

Nincs olyan európai ország, ahol egy ilyen erőszakos, politikai alapú támadás után az elkövetőt ne bilincsbe vinnék el -fogalmazott a szóvivő, aki szégyennek nevezte, hogy ez most nem történt meg.
 

Ez egy gusztustalan, gyáva és hitvány cselekedet volt, amit a lehető leghatározottabban el kell ítélnie nem csak az igazságszolgáltatásnak, de a társadalomnak is, és nem csak az ellenzéknek, hanem a jobboldalnak is – fogalmazott.

 

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatója

Orvosi látlelet bizonyítja, hogy az önkormányzati képviselőnket fizikailag is bántalmazta a hírhedt fideszes provokátor. Az erőszak miatt büntetőfeljelentést is teszünk. Oszd meg és kövesd élőben Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. október 24., csütörtök

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top