Politika

Nagy Blanka keményen visszaüzent az őt hülyéző Kövér Lászlónak

nyugatifeny.hu

“Álljanak hátrébb, a maguk ideje lejárt!”




Kövér László kedden a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást, amelyen Hadházy Ákost szerencsétlen, beteg embernek titulálta, Nagy Blankára utalva pedig úgy fogalmazott: őt

“a középiskolából rángattak ki, hogy hülyét csináljanak belőle”.

 

Nagy Blanka most a hvg.hu-n reagált a házelnök szavaira. Levelében egyebek mellett azt írja:




  • “azt érezzük, hogy maguk megkeserítik a jövőnket, ellehetetlenítenek minket azáltal, hogy lopnak, csalnak, hazudnak. Kizárják a generációmat azokból a döntésekből, amik minket érintenek igazán. Ellopják a pénzt, amit a jövőnkbe tudnánk fektetni.”
  • “maguk már semmi olyan értéket nem képviselnek, ami elméletileg a Fidesz. Se nem fiatalok, se nem demokraták, se nem keresztények, és még csak véletlenül sem konzervatívok. Maguk egyszerű, öltöny-nyakkendős csalók, akik azt hiszik, hogy övék a világ.”
  • “nem Fidesz-ellenes vagyok, hanem rezsimellenes. Ha bármelyik más párt csinálná azt az undorító aljasságot, amit maguk itt művelnek, akkor azt az adott pártot is ugyanúgy megvetném. (…) A munkájukkal van a bajom. Azzal, hogy valami a triplájából készül el, mégis silányabb a minősége. Azzal van a bajom, hogy kihagynak minket a jövőnkből.”
  • “19 éves vagyok, és igen büszke vagyok arra, hogy politizálok. Nem érzem magamat fiatalnak ehhez, hiszen senki sem érezheti magát fiatalnak, ha a jövőjéről van szó.”
  • “stílusosan csak annyit üzennék: álljanak hátrébb eggyel, és hagyjanak fel a politikával. A maguk ideje lejárt.”

 




Nagy Blanka teljes írását itt találod.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top