Politika

Undorító! Patkány futott át a berettyóújfalui kórház folyosóján (+fotó)

nyugatifeny.hu

Világszínvonalú magyar egészségügy, sokadik fejezet.

 




 

Dr. Zákány Zsolt, az ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje posztolta a képet a közösségi oldalán vasárnap.

 

Mint Zákány írja,

“❗️Figyelem, felkavaró hír❗️

 

A kép a berettyóújfalui kórházban készült, egy felháborodott és megrémült olvasóm küldte.

🐀 Igen, jól látják, egy patkány szaladgál a kórház folyosóján.

 




 

 

➡️ Miközben 10 milliárd forintból börtönkórház épül mesés ígéretekkel, a civil betegek között rágcsálók szaladgálnak. Kevés az orvos, fáradtak, túlterheltek a nővérek. Ez nem a XXI század.

 

➡️ Nem elég az ha valaki rokoni kapcsolatok révén hatalmat kap, azt jól kellene tudni használni. Odafigyelni a legapróbb dolgokra is. Nem a családtagokat, feleséget , barátokat kell pozícióba juttatni hanem minden dolgozóval, pácienssel törődni kell. Ahogyan azt láttuk, tanultuk elődeinktől, tanárainktól.

 

➡️ Én nem így képzelem a XXI. századi egészségügyet:
Rövid várakozási idő, könnyen hozzáférhető, hatékony és mosolygós elégedett dolgozókkal ellátott. A legmodernebb diagnosztikai és terápiás eszközök rendelkezésre állnak. Lakossági szűrőprogramokat szervezve megelőzzük vagy korán felismerjük a betegségeket. Az egészségnevelést egy életen át kell folytatni minden társadalmi réteg számára.

 

➡️ Számomra továbbra sincs fontosabb dolog mint a betegek érdeke. Ezért mindenre hajlandó vagyok. Még arra is, hogy szembeszálljak bárkivel.”

 

nyugatifeny.hu

 




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top