Politika

Katasztrófális tényadat! A DK szerint olyan brutális drágulás jön, amilyet még nem láttunk soha

balramagyar.hu

Néhány éve még kedvenc kampánytémája volt a Fidesznek, most viszont a jelek szerint olyan brutális drágulás jön, amilyenre még nem volt példa.




 

A Demokratikus Koalíció sajtószolgálata szerint  Tovább folytatódik a sertéshús drágulása, az ára esetenként már meghaladhatja a marhahús árát. – írja a DK.

Ami döbbenetes, főleg ha megnézzük, hogy Orbánék néhány éve még a sertéshús áfájának csökkentésével kampányoltak. Áfacsökkentés ide vagy oda, egyes sertéshús fajták konkrétabban drágábbak lesznek a mara hús áránál.

 

Akik járnak napi szinten vásrolni, tudják, mit jelent mindenz a havi konyhapénz tekintetében.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormánynak kellene beavatkoznia, hogy megállítsa a drágulást.




 

A párt úgy fogalmaz: mi, európai magyarok a fideszes politikusokkal ellentétben tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek nem csak a kampánykrumplit szeretnék enni.

 

A folyamatos drágulás és az egyre rosszabb forintárfolyam miatt egyre nehezebben élnek a magyarok, ez ellen pedig kötelességünk azonnal cselekedni – ezért támogatjuk az euró bevezetését Magyarországon!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top