Politika

Ha kórházba kerülsz vigyél magaddal tisztító-fertőtlenítő szereket, orvost, és most már oxigént is

balramagyar.hu

Két és fél napig nem vették fel a légúti osztályra a fulladó kislányát, mert nem volt oxigén a pécsi gyermekklinikán
 

A gyermek a negyedik születésnapján lett rosszul, másnapra fulladni kezdett, ezért szülei bevitték a kórház sürgősségi osztályára. Ott egy napig feküdt, de mivel súlyosabb beteg érkezett, át kellett menniük egy másikra. Csakhogy a légúti osztályon nem volt oxigén, ezért a fülészetire tették őket, ahol viszont a játszószobában vagy a folyosón kezelték, mert fennállt a veszélye, hogy fertőző betegsége van.

 

Amikor két és fél nap után végre felkerültek a légúti osztályra, ott nem volt elég gyógyszer és az inhalátor is elfogyott, ezért más osztályokat kellett felhívni, hogy segítsenek. A kislányt azóta már hazaengedték, és jobban van.

A pécsi gyermekklinika az RTL Klubnak annyit válaszolt, hogy lehetőségeikhez mérten mindent megtettek a kislányért és folyamatosan igyekeznek fejleszteni a klinika eszközparkját és betegellátási körülményeit. – írja a 24.hu.
 

 

Le a kalappal az eü. személyzet előtt, hogy a mostoha körülmények ellenére is megoldották, hogy meg kapja a megfelelő kezelést a gyermek. Az egészségügyi dolgozók viszik, vonszolják a hátukon a magyar egészségügyet.

 

A fent leírtakra reagált a kislány édesapja is a 24.hu-nak: “Tisztelt Szerkesztőség!

 

Szomorú tény, hogy nem volt oxigén a légúti osztályon, de miután felkerültünk oda normális ellátásban részesültünk és gyermekem állapota hamar javulni kezdet!
Fülészeti osztályon értek minket sérelmek az ellátásban!

Kérem a az információt vagy pontosan továbbítsák vagy kérdezzenek!
Ott dolgozók sokszor 200% felett dolgoznak, hogy az ilyen problémákat megoldják és gyógyítani tudjanak.
Köszönöm a sürgősségi osztályon dolgozok és a légúti osztályon dolgozok kitartó munkáját, minden napok HŐSEI, és nem ők tehetnek róla!”

Az ilyen dolgokra kéne pénzt áldozni ami életet menthet.Erre kéne odafigyelnie a pár frakkban ugrándozó macska Jancsinak.Nem feles dolgokra ami nem az életet szolgálja.Ha egyszer azt hirdetik az Országban a gyermek az első.Illő lenne már bebizonyítaniuk hogy nem hazudnak s tényleg úgy van ahogy mondják.De ez mind nem hihető mindaddig míg beteg gyermekek éltének megmentésére az embereknek kell összeadniuk a gyógykezelésre a pénzt hogy életben maradhasson.

 

Forrás: 24.hu / BalraMagyar
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top