Politika

Megbukott a polgármester, és elvitt magával valamit, ami most mindenkit lázban tart

MTI-fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Hang nyomán az Index írt arról csütörtök este, hogy a nemrég elvérzett dunaújvárosi alpolgármesternél nem akármilyen dokumentumok vannak.




Az eddig a városházán lévő hivatali gépekben használt merevlemezeket a bukott polgármester tárolja, és ő azt egyelőre nem hajlandó visszaszolgáltatni.

 

Az új polgármesternek megválasztott Pintér Tamás a Magyar Hangnak azt nyilatkozta, hogy

„az eddigi polgármester (Cserna Gábor), az egyik alpolgármester, illetve a polgármesteri kabinetvezető gépeiből hiányoznak a winchesterek”.

 

Pintér Tamás már a jegyzőhöz fordult az ügyben, és rendőrségi feljelentés is született. Szepesi a jegyző kérdésére azt a tájékoztatást adta, hogy

„az adathordozót nem ő vitte el az irodájából, már nála van, de most még nem adja vissza, hiszen azon «nemzetbiztonsági adatok» vannak, és csak «az érintett társaságok írásos engedélyével» válhat meg a merevlemeztől.”

 




A kérdés csak az, hogy egy már semmilyen pozíciót be nem töltő személynél miért is vannak nemzetbiztonsági adatok? Mit titkol vajon a polgármester?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top