Politika

Akarsz röhögni? – Kásler miniszter elmagyarázta “mitől szülnek az asszonyok”

Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás

Tudjuk, ő az a miniszter, aki szerint a 10 parancsolat gyógyít.




 

Az emberi erőforrások minisztere is felszólalt a kormányzati szervezésű III. Budapesti Demográfiai Csúcs első napján a Várkert Bazárban. Tlán jobban tette volna, ha bölcsen csendben hallgatott volna.

 

Kásler Miklós miután összefoglalta a korábbi beszédekben elhangzottakat, kijelentette:

ÉN ÚGY GONDOLOM, AZ ASSZONYOK AKKOR SZÜLNEK, HA AKARNAK, HA KÉSZTETÉSÜK VAN RÁ.

 

Ha úgy nevelik őket, hogy a család érték, hogy a gyermek érték, hogy az élete akkor teljes, akkor teljesedik ki, ha a teremtés célját valósítja meg.

– hangzott el a miniszter megfejtése.




 

Szerinte “ha ezt a személetmódot vissza tudnák emelni abba a helyzetbe, ahol mindig is volt, egészen a legutolsó évtizedekig, akkor nagyon gyorsan megoldódna a probléma.”

 

Kásler szerint a kormányoknak azontúl, hogy biztosítaniuk kell a materiális feltételeket, hogy “aki szülni akar, az szülni tudjon,” kötelességük “a szellemi háttér” megteremtése is. Ahogy Magyarországon is tette a kormány:

“a magyar kormány 2010 óta családbarát politikát folytat, amit azt jelenti, hogy minden döntést erősen befolyásol, prioritást jelent, hogy milyen hatást gyakorolnak a családra.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top