Politika

Gurmai Zita leleplezte a kormányt, megbocsáthatatlan amit a nyugdíjasok ellen akarnak elkövetni Orbánék

balramagyar.hu

A idősek tisztelete nem csupán jólneveltség, hiszen ők alapozták meg a jelenünket.




 

Megbecsülésük pedig nem merülhet ki csak szavakban! Többek között erről beszéltem ma a Nyugdíjasok Országos Képviseletének konferenciáján, melyet az idősek hónapja alkalmából rendeztek.

 

Sajnos a Fidesz-kormány semmilyen szinten nem biztosítja az emberhez méltó időskor feltételeit: a szétrombolt egészségügy, a sokszor megalázóan kevés nyugdíj, a hiányzó szociális biztonság sokszor emberhez méltatlan helyzetekbe kényszeríti az időseket. Mi baloldaliak tudjuk, mit kell majd tennünk: olyan nyugdíjszámítás kell, ami követi a gazdasági növekedést, valamint a bérek és az árak változásait!

Nem szabad tovább tiltani a nyugdíj melletti munkavégzést! Vissza kell adni a rokkantnyugdíjasok ellátását és kedvezményeit, és emelni kell a nyugdíjminimumot is! Az MSZP javaslatcsomagja a nyugdíjasok megbecsülésének és az idősek szociális biztonságának megteremtéséről ott van a Parlament előtt. Tudjuk, hogy a Fidesz nem fogja támogatni, de ha önök mellénk állnak, akkor meglesz a támogatottságunk ahhoz, hogy mindezt véghezvigyük! – írja friss bejegyzésében Gurmai Zita a közösségi oldalán.

 

A idősek tisztelete nem csupán jólneveltség, hiszen ők alapozták meg a jelenünket. Megbecsülésük pedig nem merülhet ki…

Közzétette: Gurmai Zita – 2019. október 28., hétfő




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top