Politika

Hatalmas öklöst vitt be a New York Times Orbán sajtójának

Kép forrása - MTI/Máthé Zoltán

A New York Times mutatta meg az amerikai olvasóknak, hogyan néznek ki a magyar kórházak, amik helyett Orbán stadionokra költi a pénzt.




A NYT cikke a miniszterelnök felcsúti otthonának a szomszédságában található stadion bemutatásával kezdődik. Azt írják, a stadion mindennel fel van szerelve, mint például fűtött a gyep. A felcsúti stadiont az ugyanabban a megyében található legnagyobb kórházzal állítják szembe, miszerint ott már közel sem olyan rózsás a helyzet mint a stadionban, többet között nincs szappan a sürgősségin, valamint nem működik több piszoár sem.

 

A későbbiekben a súlyos orvoshiányra hívják fel a figyelmet, mondván, hogy nagyon sok orvos hagyta el az országot, ami orvoshiányhoz vezetett. A futballba pedig hiába öntik a pénzt, eredménye nincs.

A cikkben kitérnek még a TAO-rendszerre, a magyar főügyészségre, a korrupcióra, de még Mészáros Lőrinc mesébe illő meggazdagodására is.




 

Úgy gondoljuk, ha vezető amerikai lapok a magyar korrupcióval és egészségüggyel foglalkoznak, akkor talán az sem elképzelhetetlen, hogy az MTVA-nál is tudják, mi folyik az országban, milyen állapotban van az egészségügy.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top