Politika

Borkai nem bír a háttérben maradni – Ki nem találná hol volt, mit csinált

Borkai Zsolt - Fotó: 168ora.hu

A szavazók 44,3 százaléka ismét Borkai Zsolt választotta Győr polgármesterének – jelentette be csütörtökön a városházán a helyi választási bizottság elnöke, s átadta neki a megbízó levelet. Borkai megköszönte a bizalmat, hozzátette: nem volt egyszerű az elmúlt egy hónap sem neki, sem a győrieknek.




 

Az október 13-i önkormányzati választáson a 101 ezer 841 győri szavazásra jogosultból 44 ezer 989-en gyakorolták választójogukat (ez 44,18 százalék). A legtöbb voksot, azok 44,3 százalékát Borkai Zsolt gyűjtötte be, „így ismét őt választották meg a város polgármesterévé” – jelentette be a városházán dr. Gál Miklós, a helyi választási bizottság vezetője, majd átadta neki a megbízó levelet.

 

BORKAI ZSOLT ANNYIT MONDOTT: “SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MINDEN GYŐRINEK. AZ ELMÚLT EGY HÓNAP SEM A GYŐRIEK, SEM JÓMAGAM SZÁMÁRA NEM VOLT EGY EGYSZERŰ IDŐSZAK. SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI – NAGY TISZTELETTEL – A GYŐRIEKNEK, MERT KITARTOTTAK MELLETTEM, S ÉRTÉKELTÉK AZ ELMÚLT 13 ÉV MUNKÁJÁT, AMI EGYÜTT, KÖZÖSEN VALÓSÍTOTTUNK MEG. AZT TUDOM ÍGÉRNI A GYŐRIEKNEK, HOGY AZ ELKÖVETKEZENDŐ IDŐSZAKBAN IS AZ ELMÚLT IDŐSZAKHOZ HASONLÓ INTENZITÁSSAL IGYEKSZEM KÖZREMŰKÖDNI ÉS FEJLESZTENI A VÁROST A KÉPVISELŐ-TESTÜLETTEL.”

 

Forrás:  kisalfold.hu | balramagyar

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top