Politika

Mészáros Lőrinc miatt büntetik meg százmilliárdokra Magyarországot???

balramagyar.hu

Sajtóinformációk szerint 300 milliárd forintra bünteti Magyarországot az Európai Unió, ugyanis egy uniós felülvizsgálat során súlyos szabálytalanságokat találtak a víziközmű beruházásnál.




 

Összesen négy pályázat nyert érvényes ajánlat alapján, a legnagyobbat pedig Mészáros Lőrinc kaszált, a cége 17 szerződést kötött összesen 70 milliárd forint értékben.

 

A Demokratikus Koalíció a Költségvetés Ellenőrző Bizottsághoz fordul a gyanús ügyletek miatt. Szégyen, hogy a miniszterelnök haveri köre ennyire nyíltan és könnyedén lophatja el az uniós forrásokat. Mi, európai magyarok azonban nem toleráljuk a tolvaj gázszerelőket és korrupt politikusokat.

Mindent megteszünk azért, hogy ne tehessék többé büntetlenül zsebre az uniós forrásokat. Ezeket a támogatásokat közvetlenül a településeknek kell megkapniuk, és nem a fideszes oligarcháknak. Azon is dolgozunk, hogy az Európai Ügyészség felelősségre vonja majd a bűnösöket, és ne bújhassanak Polt Péter védelme mögé.

 

Rónai Sándor
EP-képviselő, a költségvetési ellenőrző bizottság tagja
DK



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top