Politika

Nem bírod az állatkínzókat? Ha meglátod, mire szavazott a Fidesz, akkor őket sem fogod

A Fidesz nyolcadszorra sem szavazta meg az állatkínzásért kiróható büntetések szigorítását.
A Jobbik közleményben rótta fel a kormánypártoknak, hogy miközben az elmúlt időszakban több óriási médiavisszhangot kiváltó eset is történt, a képviselők mégis leszavazták a javaslatukat, mindenféle indoklás nélkül:

Továbbra is nagy becsben tartja a kormány az állatkínzókat, ugyanis a Jobbik azon javaslatát, hogy lényegesen szigorítsák az állatkínzásért kiróható büntetéseket, a Fidesz-KDNP a tegnapi napon egyszerűen lesöpörte az Igazságügyi Bizottság asztaláról

 

A Jobbik szerint az állatkínzók nem kapnak olyan büntetéseket, amelyek elrettentenék őket a további bűncselekmények elkövetésétől. A párt továbbra is egy szigorúbb törvény hatályba lépéséért fog küzdeni:

Ez, köszönhetően az állatkínzó kormánynak, a jövőben sem fog változni. A Jobbik felháborítónak tartja a döntést, és a továbbiakban is küzdeni fog azért, hogy egyszer hatályba lépjen egy szigorúbb törvény

 
Úgy tűnik, a kormánypártok ismét a bűnözők mellett voksoltak tehát.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top