Politika

Örömhírt osztott meg László Imre, Újbuda polgármestere: ő már cselekedett!

Ellenszel.hu

Dr. László Imre DK-s politikus, Újbuda nagy többséggel megválasztott polgármesterének ígéretei közé tartozott többek között az, hogy megszünteti a XI. kerületben az embertelen kilakoltatásokat.




A Facebook-oldalán közölte az örömhírt, miszerint nem sokkal a hivatalba lépését követően már meg is tette ezt.

Újbudán sincs kilakoltatás!

A mai napon Újbudán is életbe lépett a kilakoltatási tilalom. A Parlamentben nem is tudom, hány alkalommal kellett végigélnem ellenzéki társaim beszámolóját a kilakoltatás miatt, családtól elszakított és állami gondozásba vett gyermekekről. Gyermekekről, akik sírva kapaszkodtak szüleikbe és nem értették, miért kell elválniuk. A mai naptól kerületünkben ez már nem lehetséges!

 




Civil szervezetek, magánszemélyek, ellenzéki politikusok próbálták megakadályozni a kegyetlen kilakoltatásokat, holott arra lett volna szükség, hogy egy megfelelő pozícióban lévő politikus tegye azt meg.

László Imre megígérte, és megcsinálta. A fideszes elődjének egyszerűen nem állt szándékában ilyesmit tenni!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top