Politika

Borkai ügy: így is lehet, a videóban szereplő ügyvéd lemondott

Kép forrása - MTI/Balogh Zoltán

Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, aki a Borkai-szexvideókon tűnik fel, levelében közölte lemondását.




Rákosfalvy nem szeretné, hogy a Magyar Úszó Szövetség akárcsak a legcsekélyebb hátrányt is elszenvedje a videók miatt, amelyeket egyébként bűncselekménynek tart.

 

Az ügyvéd lemondó nyilatkozatában azt írja:

Az elmúlt hetekben az önkormányzati választásokkal összefüggésben ismeretlen elkövető egy hamis adatokkal létrehozott profilon, fizetett blogos hirdetések alatt megjelentekkel súlyos bűncselekményeket követett el személyem ellen, mely valótlan állítások jelentős részét a választási kampány hajrájában sajnos az ellenzéki média is átvette.

 

Rákosfalvy azt mondta, a „személyem körül kialakult helyzettel együtt járó jelentős hátrányokat kizárólag magam kívánom viselni”, és meg akarja akadályozni, hogy „imádott sportomat, az úszást” vagy a MÚSZ-t a fenti hátrányok érintsék.




 

Úgy tűnik, Borkai Zsolt viszont azt szeretné, ha Győr egész városát hátrányosan érintené a dolog, hiszen ő nem mondott le.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top