Politika

Eszméletlenül megy a kormányzati pazarlás: durva létszámadatok láttak napvilágot

kép: MTI

Tavaly decemberben több mint tizenháromezer köz- és kormánytisztviselő dolgozott a legszűkebb értelembe vett kormányzatban, vagyis a ma létező 10 minisztériumban, illetve a két tárca nélküli miniszter mellett.




MINDEZ A DUPLÁJA ANNAK, AMIVEL 2010-BEN ÁTVETTÉK A KORMÁNYZÁST!

 

Nyoma sincs már a takarékosabb államnak és a bürokrácia csökkentésnek, amivel Orbán kampányolt. Bár az elmúlt hónapokban történtek leépítések, még mindig 5300-zal dolgoznak többen a tárcáknál, mint 2010-ben.

 

A legdurvább helyzet a Miniszterelnökségnél alakult ki, ahol 2018-ra meg tizennégyezerszerezték a létszámot, 93 főről 1432-re duzzadt a létszám. Hiába, a propagandához kellenek az emberek. Olyannyira, hogy két új, a miniszterelnök személye körüli tárca is létrejött az utóbbi években. Ezekben tavaly 364 köztisztviselő dolgozott, azonban

A JÖVŐ ÉVI KÖLTSÉGVETÉS SZERINT MÁR 734-EN FOGJÁK KÖZVETLENÜL ORBÁNT SZOLGÁLNI!

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top