Politika

Fideszes újságíró megmutatta, milyen is az erkölcsi fölény

pestisracok.hu

Ahogy mi is írtunk róla, tegnap a Momentum Múzeum körúti székhelyén váratlanul megjelent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának Vizsgálati Osztálya, ami arról tájékoztatta az irodában dolgozó munkatársakat, hogy bizony most kutatás, motozás és lefoglalás fog következni, költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanújában való nyomozás részeként.




 

Persze a párt képviselői minden fórumon tiltakoznak, hiszen az ügy amiben nyomoznak, elvileg egy lezárt ügy, az Állami Számvevőszék részéről, így inkább vegzálás és bosszú szaga van az egész történetnek.

 

Amikor Cseh Katalin a párt EP képviselője szóvá tette a közösségi médiában, hogy a Fidesz folyamatosan fegyverként használja a hatóságokat a politikai ellenfelek megfélemlítésére és zaklatására, ezt a választ kapta:

“NE HAZUDJ TE NEOKOMCSI HALÁLBARBI!”

 

Mindezt Jurák Kata, az újságírás állócsillga tette, aki a Pesti Srácok hazugsággyárnál kamatoztatja Orbán Viktor hátsójánál sokkal messzebre nem látó fantáziáját. Most már értjük, hogy mit is akart mondani Gulyás Gergely, amikor kijelentette “az biztos, hogy ezen az oldalon újságírónak lenni önmagában morális fölényt jelent!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top