Politika

Hatalmas a kavarás Liget ügyben – Orbán komolyan ennyire hülyének nézi a budapestieket?

Fotó: OV közösségi oldala

Petíció indult a Liget Projekt megmentéséért, a vidéki kezdeményezést most maga a Liget Budapest Facebook-oldala is megosztotta. Ezt ugyanaz a Városliget Zrt. működteti, amely korábban azt nyilatkozta, a fővárosnak nincs a kezében semmilyen eszköz a városligeti múzeumi negyed építésének megállítására, nincs joghatósága az ügyben.




 

A petícióban az olvasható, hogy “Ez a terv óriási lehetőség, talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre. Budapesten? Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé“.

 

“Kérjük a kormányt, tegyen meg mindent, használjon fel minden törvényes lehetőséget a Liget Budapest Projektet megmentésére és vigye végbe következetesen eredeti elhatározását.”

 

Az október 30-án indult kezdeményezést eddig 6700-an írták alá. A Liget Projekt felelőse, miniszteri biztosa, Baán László az Atv-ben már jóval konstruktívabban állt az ügyhöz, és üdvözölte a tényt, hogy a főváros tárgyalni fog a Ligetről.

 

Nah kérem szépen 9 éve egy vidékinek se jutott eszébe beleszólni Budapest ügyeibe. 9 éve egy vidéki sem indított petíciót hogy megmentse a lerohasztott főváros kórházakat. Most hogy Viktor veszett, hirtelen a “vidéknek” eszébe jut hogy nekik fontos Budapest.

Viktor, te kis boci, te. Ezt akarod beadni az országnak?




A  Liget ügye a fővárosiak dolga… a fővárosiak zöld területét nyirbálják, amivel lehet egyet érteni, egyet nem érteni, de nem fővárosiként beleszólni nem szép dolog és most nagyon finoman fogalmaztam…, ez kb. olyan lenne, mintha budapestiként osztanám az észt a vidéki embernek, hogyan fűtsön….azzal együtt, hogy az ő szegénységük és környezetszennyezésük ránk is erőteljes hatással van…

 

Tehát  Budapesten a Budapestiek fuldokolnak zöld nélkül nem a vidékiek. Hiába a Fideszes mindenütt hülye. Vidéken is.

 

Forrás: HVG / BalraMagyar




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top