Politika

Orbán kifakadt Putyinnak, már a találkozó elején elárulta a magyarokat

Pestibulvar.hu

Tass.ru beszámolója szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök, nem sokkal azután, hogy megérkezett a Karmelita kolostorhoz, azt mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hogy bármikor, amikor Magyarországra látogat, nagyon tetszik neki Budapest, még úgy is, hogy most éppen esik az eső.




 

A kormányfő nem hazudtolta meg önmagát, egykori kommunista szellemi elődeihez hasonlóan, akik nem átallottak azonnal honfitársaik ellen fordulni, amint lehetőség adódott rá, hogy piros pontot szerezzenek a moszkvai pártfőtitkárnál, egyből beköpte Putyinnak az ellene szavazó magyarokat. Úgy fogalmazott:

“VALÓBAN SZÉP, MI VISZONT ÉPPEN MOST VESZTETTÜK EL AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON. KÉT EURÓPAI FŐVÁROS VOLT, AHOL NEM BALOLDALI VOLT A VÁROSVEZETÉS, MADRID ÉS BUDAPEST. MOST MÁR CSAK MADRID MARADT.”

 




Más még nem szivárgott ki a találkozóról, és a sajtótájékoztató sem kezdődött el. Az viszont már most baljós kezdésnek tűnik, hogy a miniszterelnök szemlátomást rögtön az első adandó alkalommal hajlandó a honfitársai ellen fordulni, ha úgy kívánja az érdeke.

Maradjanak velünk, minden részletről beszámolunk!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top