Politika

Hatalmas bajba keveredett Orbán – ezért az orosz titkosszolgálattal is meggyűlhet a baja

Pestibulvar.hu

Még javában zajlott az Orbán-Putyin-találkozó, amikor a miniszterelnök a Facebook-oldalán megosztott pár fotót az orosz elnök érkezéséről. Bár nem tudjuk, ki kezeli a kormányfő oldalát – azt kötve hisszük, hogy ő -, könnyen lehet, hogy fejek fognak hullani, amint véget ér a találkozó, Orbánék ugyanis voltak olyan óvatlanok – vagy mondjuk ki: ostobák -, hogy




NEMCSAK AZ ÉPP A VÉDETT AUTÓJÁBÓL KISZÁLLÓ OROSZ ELNÖKRŐL POSZTOLTAK KI FOTÓT, HANEM AZ EMLÍTETT AUTÓNAK A BELSEJÉRŐL IS.

 

Ami, talán mondanunk sem kell, nem egy olyan terület, amit ország-világ előtt szokás mutogatni. Az orosz elnöknek világszerte bőven akadhatnak olyan rosszakarói, akik élnek-halnak a lehetőségért, hogy kihasználják a sebezhető pontjait. Orbán hülyeségének köszönhetően ez most lehet sikerülni is fog nekik.

 

A Facebook-képet itt megtekinthetik:

Oroszország elnöke Budapesten // The President of Russia in Budapest

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. október 30., szerda

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top