Politika

Orbán zsebpiszokja szerint Budapest elveszett, Debrecen a nemzeti ellenállás új fővárosa

nyugatifeny.hu

Veszettül hajtja a hülyeségrollert a CÖF-szóvivő.
Meglepő gondolatmenettel jelentkezett blogján ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF nevű fideszes kamucivil szervezet szóvivője.

 

A konzervatív Debrecen, mint a nemzeti ellenállás fővárosa

című cikkében ifj. Lomnici végigveszi a város történetét abból a szemszögből, hogy mindig sorsfordító szerep jutott Debrecennek a magyar történelemben.

 

1849-ben fél évig volt főváros, itt lett kimondva a Habsburg-ház trónfosztása, 1944-ben pedig az ideiglenes nemzetgyűlés volt Debrecenben.
 

A fideszes megmondóembernek nem véletlenül jutottak eszébe a történelmi példák, kitér a mai aktualitásra:

“A 2019. október 13-án tartott magyarországi önkormányzati választások sajátos politikai konzekvenciáinak eredményeként, ma részben ismét Debrecen töltheti be a honi konzervativizmus politikai hátországában kiemelt szereppel bíró közigazgatási központ, és a szellemi-közéleti értelemben vett és pertinax acis

nemzeti ellenállás új „fővárosának” szerepét.”

– írja ifjabb Lomnici, aki legutóbb azzal vált híressé, hogy egy közmédiából kiszivárgott felvétel tanúsága szerint az MTVA riporterei szó szerint a szájába adták, hogy mit kell elmondania a riportban megszólaló “szakértőként”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top