Politika

Egyszerű lopástól sem riadnak vissza, ha menteni kell a bűnjeleket

Pestibulvar.hu

Dunaújvárosban az elvesztett választás után nem teketóriáztak a bukott fideszesek, minden eszközt megragadtak, hogy eltüntessék maguk a után a nyomokat. Egy okosnak és feltünésmentesnek egyáltalán nem mondható módszerhez folyamodtak: a volt polgármester, alpolgármester és a polgármesteri kabinetvezető
SZÁMÍTÓGÉPÉBŐL KISZERELTÉK ÉS HAZAVITTÉK AZ ADATHORDOZÓ LEMEZEKET!

 

Nagyvonalúan hunjunk szemet afelett a tény felett, hogy tulajdonképpen önkormányzati tulajdont loptak el, ami értékhatártól függően minimum szabálysértés, és inkább próbáljuk meg kitalálni, vajon miért tették ezt!

 

Az új városvezetés természetesen a hiány miatt már a jegyzőhöz fordult és rendőrségi feljelentést is tett. Szepesi Attila alpolgármester arról tájékoztatta a helyi jegyzőt, hogy bár az adathordozót nem ő vitte el az irodájából, már nála van. Ám azt egyelőre nem hajlandó vissza adni, mert állítása szerint azon  „nemzetbiztonsági adatok” vannak, és csak „az érintett társaságok írásos engedélyével“ válhat meg a merevlemeztől.
Ezzel azonban van egy kis probléma. Ugyanis, a nemzetbiztonsági adatok kezelését igen szigorúan szabályozzák, azokat nem lehet tárolni egy egyszerűen kiszerelhető, és elvihető eszközön, ráadásul, azokhoz való hozzáféréshez sem írásos engedély szükséges, hanem nemzetbiztonsági átvilágítás. Így a mi tippünk ebben a kérdésben, hogy

EGYSZERŰEN A RÉGI FIDESZES VÁROSVEZETŐ BANDÁRÓL VANNAK BENNE TERHELŐ BIZONYÍTÉKOK,

amit mindenáron meg aakarnak semmisíteni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top