Politika

Nem teketóriázott Márki-Zay Péter: órákon belül megszabadult a Fidesz pártkatonáitól

Márki-Zay Péter / MTI Fotó: Ujvári Sándor

Csütörtökön, órákkal az alakuló ülés után már visszahívták az önkormányzati cégek igazgatóit Hódmezővásárhelyen. A helyi Fidesz persze azonnal politikai tisztogatásról beszél, ám Márki-Zay nem politikai alapon cserélte a cégvezetőket. Ugyanis, a szabálytalanságokra, amik miatt menniük kellett, már régen tudtak, csak éppen eddig a közgyűlésben eddig többségben levő Fidesz akadályozta a leváltásukat.




 

A már régebben megtörtén belső átvilágítás során olyan tényekre bukkantak, mint például, hogy Lázár János címeres borosládáit faragták az önkormányzati cég műhelyében, vagy éppen vadhúst tároltak a cég hűtőjében, de az is megesett, hogy hamis adatokkal kitöltött menetlevéllel szállította az önkormányzati autó Lázár borait.

GYAKORLATILAG A FIDESZES VEZETŐK SAJÁT CÉLOKRA HASZNÁLTÁK AZ ÖNKORMÁNYZATI CÉGEKET!

 

 

Most nem húzta az időt az új városvezetés, már a csütörtöki alakuló ülés után zárt ülésen meg is szavazták a két gigacég, a Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Zrt. és a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságának és felügyelőbizottságának a leváltását.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top