Politika

Soros György: nem megyek haza Orbán maffiaállamába

Kép forrása: AFP

Amíg Orbán Viktor van hatalmon Magyarországon, Soros György nem tér vissza szülőföldjére – erről ő maga a brit Guardian című lapnak adott interjúban beszélt. Attól tart ugyanis, hogy az országban annyira eluralkodott az ellene indított propaganda, hogy akár még fizikai atrocitás is érhetné.
Soros Orbánról azt mondta, valamikor támogatta őt, akkor, amikor még úgy tűnt, elkötelezettje a nyílt társadalomnak, mára azonban maffiaállamot hozott létre. Hozzátette, az ellentét közöttük nem személyes, hanem ideológiai.

 

Ahogyan az elmúlt hetekben már megfogalmazta, most is elmondta, hogy az ellene irányult támadások kihívást adnak és energiával töltik fel, úgy fogalmazott, „azok az emberek, mozgalmak vagy országok, amelyek támadnak engem, úgy érzem, hogy valamit jól kell tennem. Büszke vagyok az ellenségeimre”.

Ideje lenne ezen változtatni, hiszen nem Soros György az egyetlen, aki az elmúlt 9 év miatt hagyta el az országot.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top