Politika

Glázer Tímea: amit Borkai csinál, az egy trükk

Kép forrása: MTI

Sajtótájékoztatót tartott Glázer Tímea DK-s politikus.
Eredetileg azért értesítette a sajtót, hogy ismét lemondásra szólítsa fel Borkait, de a fideszes polgármester időközben lemondott. Glázer szerint nem a sajtón keresztül kellene üzengetni, hanem ki kellett volna állni a győriek elé, és bejelenteni a lemondást, de a lényeg az, hogy végre lemondott, és ez jó a városnak.

 

HVG rögtön Borkai Zsolt levelének megjelenése után felhívta Glázer Tímeát, aki akkor is azt mondta, hogy „Ha Győr érdekeit szolgálta volna, akkor már előbb visszalépett volna, ez viszont így tisztességtelen viselkedés, hiszen a Fidesz kezére játszotta a várost”

Arra a kérdésre, hogy indul-e a megismételt önkormányzati választáson, Glázer Tímea annyit válaszolt: mivel az ellenzék közös jelöltje volt, ezért erről előbb meg egyeztetniük kell a pártoknak, de ő készen áll.
 

Tehát ha új választások következnek Győrben is, akkor nagy eséllyel Győr lehet az újabb ellenzéki vezetésű megyeszékhely.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top