Politika

Nincs vége: az Orbán-rezsim visszaéléseit az EU számoltathatja el – közeleg az igazság perce

Kép forrása: MTI

Korábban beszámoltunk róla, hogy a NYT magyarul közölt cikket, melynek címe: “Pénzes gazdák – hogyan fejik meg az Európai Uniót az oligarchák és a populisták?”




A cikkben úgy fogalmaznak:

“Azt az európai agrárprogramot, amely kulcsszerepet játszott az Európai Unió létrejöttében ma ugyanazok az antidemokratikus erők zsigerelik ki, amelyek az uniót belülről is fenyegetik.”

 

A Demokratikus Koalíció az agrártámogatások lenyúlása miatt az Európai Unió Költségvetési Ellenőrzés Bizottságához fordul. A párt közleményében azt írja:

“A lopást és Európa ellenségeit meg kell állítani, ezért a Bizottság valamennyi tagja részére megküldjük a New York Times angol nyelvű cikkét, hogy mindenki lássa, hogyan lopják szét Európát Orbánék. Mi, európai magyarok nem hagyjuk, hogy a pénzes gazdák és kormányközeli oligarchák lenyúlják a fejlesztésekre szánt pénzeket.”

 

Ha a Költségvetési Ellenőrzési Bizottság a DK hatására foglalkozik majd az üggyel, könnyen lehet, hogy az Orbán-rendszer visszásságait európai szinten lehet feltárni, és ez legalább akkora lavinát indíthat el a sajtóban, mint amikor a Borkai-polipról cikkezett az Ördög ügyvédje.




 

Ha mind a magyar, mind a külföldi sajtó feltárja a földmutyi részleteit, mihez kezd majd az önkormányzati választásokon széttöredezett Fidesz-gépezet?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top