Politika

Riadót fújt Orbán: akkora a népharag, hogy a teljes rendőrséget beveti

Pestibulvar.hu

Van ma félnivalója a magyar kormányfőnek.
 

Egy héttel azután, hogy a fél várost megbénította az orosz despota érkezése Budapestre, Orbán a világpolitika másik erős emberét, Recep Tayyip Erdogant is vendégül látja. A hírek szerint a következő helyszínek fognak ma megbénulni a magyar kormányfő nagyzolási hóbortja miatt:

 

Kedd estétől csütörtök éjfélig tilos lesz megállni több mint 100 helyszínen Budapest I., II., V., VI., XIV. és XV. kerületében. Csütörtökön reggel és délelőtt szakaszos és időszakos lezárásokra számíthatnak az autósok

  • a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi reptértől a Hősök terén,
  • az Andrássy úton át a Széchenyi téren át a Lánchídon és onnan a Budai Várba vezető úton,
  • délután fél 3-tól fél négyig a Várban lesznek a
    korlátozások,
  • majd fél 6-tól este 7-ig a Várból Gül Baba türbéjéhez megy Erdogan, ezért ott lehet számítani torlódásokra,
  • végül a reptér felé vezető úton halad majd, ahol fél 7-től fél 9-ig teljesen meg fog bénulni a közlekedés.

 

További információkat a lezárásokról a rendőrség honlapján találhatnak.

 

A példátlanul széleskörű lezárásoknak bizonyára közük lehet ahhoz, hogy több mint tízezer ember jelezte, hogy kimegy az Erdogan látogatása elleni tömegtüntetésre. De nem csak emberek, egy rakás szervezet (és párt) is bejelentette csatlakozási szándékát a demonstrációhoz. (A tüntetésről bővebben itt olvashatnak.) A tüntetők délután kettőkor elfoglalják az Oktogont, később átvonulnak a Széll Kálmán térre, mindkét helyszínen beszédek fognak elhangzani. Hogy mennyire fél a népharagtól Orbán, azt jelezheti, hogy milyen számban mozgósította ma a fővárosba a rendőrséget.

 
Lehet azonban, hogy nagy hibát vétett ezzel, ugyanis Keszthelyen, Miskolcon és Debrecenben is további tüntetéseket jelentettek be.

 

Élőben beszámolunk mindenről, tartsanak velünk!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top