Politika

Olyat követel Orbán, amit ha megkap akkor éhen halunk!

Pestibulvar.hu

Lassan kezdenek körvonalazódni a következő EU-s költésgvetési ciklus számai, amik Magyarországra nézve nem túl biztatóak, hiszen az látszik, hogy míg 2014-2020 között Magyarország a bruttó nemzeti jövedelem (GNI) átlagosan 0,85 százalékát fizette be az uniós büdzsébe, addig ez a szám mostanra 0,98 százalékra növekedne, vagyis évente 1,04 milliárd euró helyett 1,56 milliárd eurót kell majd befizetni.
 

Orbán el is kezdte a jajjveszékelést, és  Prágában a Kohézió barátai nevű csúcstalálkozón egyenesen igazságtalannak nevezte a költségvetést. Rugalmatlannak, a régi bizottság elhibázott tervének próbálta beállítani, és és elkezdett egy igazságosabbat követelni!

 

De ebben nagyon melléfogott, mert ez a javaslat még nem tartalmazza azokat a kritériumokat, amelyek az európai normák betartásához kötnék bizonyos támogatások kifizetését. Mert

HA IGAZSÁGOSAN AKARJÁK A PÉNZEKET ELOSZTANI, AKKOR ENNÉL JÓVAL KEVESEBBET FOG KAPNI MAGYARORSZÁG,

mert senki sem akarja, hogy az EU-s pénzek jó része az Európai Ügyészség felügyelete nélkül, Orbán családjának és haveri körének a zsebébe kerüljön! A mostani, a befizetett és kapott összeg egyenleg csökkenésének két oka van:

  1. Nagy-Britannia kilépése után fokozatosan megszüntetnék az országoknak járó korrekciós visszatérítéseket, amely a fejlettebb  nyugat-európai országokat még jobban érinti,
  2. számottevően többet költenének az európai biztonságpolitikára, a közös határvédelemre, és a migrációs kihívások kezelésére.

 
Mindez azt is jelenti, hogy

ORBÁNNAK ABBAN A PILLANATBAN NEM FONTOS A MIGRÁCIÓ ELLENI KÜZDELEM, HOGY HA ANNAK AZ AZ ÁRA, HOGY Ő OTTHON KEVESEBBET TUD LOPNI!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top