Politika

Az emberek megalázták a hisztiző fideszest!

MTI Fotó: Kovács Tamás

Nem minden nap történik meg, hogy a választók közvetlenül alázzanak egy fideszes politikust, de most ez is bekövetkezett. Wintermantel Zsolt, Újpest leváltott polgármestere mondhatni helybe ment a pofonért, amikor a Facebook-oldalán amiatt kezdett el hisztizni, hogy a városrész új vezetője, a momentumos Déri Tibor a magyar, az újpesti és a székely zászló mellé az Európai Unió zászlóját is kitette.




A BUKOTT FIDESZES POLITIKUS TELJESEN KIAKADT A VÁROSHÁZÁN LÉVŐ AZ EU ZÁSZLÓ MIATT.

 

Wintermantel szó szerint ezt írta: „Az érdemi tettek és a valós munka helyett a szimbolikus politizálás jól ismert pótcselekvés. Megszoktuk… De azért joggal fel lehet tenni a kérdést, hogy a ma kikerült EU-s zászlóval fémjelzett intézményrendszer hogyan és miként áll ki az erdélyi magyarok alapvető jogaiért, mennyiben és hogyan lép föl az aljas diszkrimináció és a magyarság ellehetetlenítése ellen?!”

 

Ha a volt polgármester azt hitte, bejegyzése majd melléje állítja az embereket, nagyot kellett tévednie. A poszt alatt ugyanis az emberek szó szerint elkezdték kioktatni Wintermantelt, miért is visszatetsző a háborgása. A fideszes politikus először még próbált válaszolgatni. Amikor például az egyik hozzászóló felvetette, hogy ő is kampányolt az EU-s pénzekkel, azt írta válaszként: „Ez a pénz JÁR Magyarországnak, hogy ebből mennyit tud lehívni Újpest az a városvezetőkön múlik. Kíváncsi leszek, mennyi lesz eztán…”

Majd nem sokkal később kiderült, hogy a miért is csípi annyira Wintermantel szemét az uniós lobogó, le is írta: „az EU intézményrendszer hazánkat mondvacsinált okokkal támadja, addig eltűri az erdélyi magyarság elleni támadásokat!”

 

Ezt követően a hozzászólók sem fogták vissza magukat. Egyikük azt írta, hogy „azért az teljes elmebaj, hogy az EU-t ekézi! A komplett FIDESZ az EU pénz miatt van hatalmon! A haveri kör az EU pénzén lett milliárdos!”. Egy másik posztoló pedig szinte tanári módon oktatta ki a sértődött fideszest: „Addig ne Erdélyezzünk míg a kórházi nővér kezembe nyomja a listát ,hogy mit KELL behoznom a betegemnek!! Egyszerű dolgokról beszélek pl: Wc papír , gyógyszer stb!!!!”

WINTERMANTEL SÉRTŐDÖTT HISZTIJE MÉG A SAJÁT HÍVEIT IS KIAKASZTOTTA.

 

Egy jobboldali kommentelő például ezt írta: „Indokold meg érthetően, hogy miért gond egy EU-s város önkormányzatán egy EU-s zászló! Apámékat a komcsik üldözték el az országból, két egyetemet is elvégeztem, soha nem szavaztam a baloldalra, mégis úgy érzem, hogy nem karrierkonzervatív vagyok, aki a pártközpontból kapja a véleményét, de nem értem, mi a baj az EU-s szabállyal. Ne térj ki a kérdés elől, légy férfi, világítsd meg a gondot.”

 




Egy másik hozzászóló azzal alázta a fideszes egykori polgármestert, hogy teljes szerepzavarban van: „Egy fővárosi kerület vezetőségének kurvára nem az a dolga, hogy kiálljon az erdélyi magyarokért. A szabadidejében mindenki megteheti, de elsősorban a kerületért kell dolgozniuk. Kurvára el vagytok itt tévedve néhányan.”

WINTERMANTEL LÁTVA A KÖZHANGULATOT, EGY IDŐ UTÁN ELKEZDTE TÖRÖLNI ÉS TILTANI A KRITIKUS HOZZÁSZÓLÓKAT.

 

Ezzel azonban nem ért el sokat. Egy posztoló szinte megalázó módon tette őt helyre: „Béke és nyugi van, Zsolti! Minimum 5 évig. Kezdjetek hozzászokni. EU zászló nagyon jó helyen van, oda szeretnénk tartozni, ezért kaptatok ki a választáson. Boldog Karácsonyt”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top