Politika

Schobert Norbert szerint a liberálisok drogost és prostit nevelnek a gyerekeinkből

Pestibulvar.hu

A fitneszguru a Fókusznak adott interjújában úgy fogalmazott: aki liberálisan neveli a gyerekét,
AZ “EGÉSZ BIZTOSAN A KÁBÍTÓSZER- ÉS A SZEXMAFFIA ÁLDOZATÁVÁ FOGJA TENNI, ÉS ABBÓL MÁR NEM FOGJA TUDNI VISSZAHOZNI”.

 

Szerinte egy szülőnek az a dolga, hogy mindenbe beleszóljon, pl. abba, hogy mit eszik, mit iszik, hányszor, mit sportol, mennyit tanul, hova megy, kivel és meddig megy a gyerek. Schobert szerint ha ezt nem teszi, és liberális szellemben neveli, akkor biztos, hogy drogossá vagy kurvává fog válni a gyereke.

 

Jó nagy tévedésben – vagy csak szimpla gyűlölködésben – élhet Schobert, valamiért szemlátomást ugyanis azt hiszi, hogy a liberális szülők szerint a jó nevelés titka az, ha nem állítunk semmi korlátot a gyerekek elé. Ez persze nettó hazugság, a liberális nevelés ugyanis egyáltalán nem ezt jelenti, hanem azt, hogy bátorítjuk a gyereket a személyes önkifejezésében, abban, hogy azzá váljon, akivé szeretne. Ez távolról sem egyenlő az egészséges korlátok hiányával. Persze ezt hiába is magyaráznánk egy ilyen korlátolt embernek.

Mi már csak a gyerekeit sajnáljuk.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top