Politika

Azt hitted, Kövér László már nem lehet tébolyultabb? Akkor ezeken a mondatokon totál begőzölsz

Kép forrása: MTI

Kövér László a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, Gyurcsány Ferenc a magyar politikai élet legaljához tartozik. Szerinte a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a XX. és XXI. századi magyar történelemnek.




Kövér úgy fogalmazott, hogy a politika érdekes műfaj, szerinte Borkai Zsolt “az egyébként magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása” a politikában szemlátomást megbocsáthatatlan bűn, de Gyurcsány Ferencnek vagy Horn Gyulának a

nemzet ellen elkövetett bűneinek sorozata

szemlátomást a megbocsátható bűnök közé tartozik.

A házelnök szerint a Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök “az őszödi beszédtől a lovasrohamon, rendőrrohamon keresztül az összes hazudozásáig, amiről ő beszélt” és a Borkai által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze – igaz ezzel az interjúval Kövér mégis összemérte.

 




A házelnök sajnálja azokat a baloldali fiatalokat, akik nem akartak összefogni Gyurcsány Ferenccel, de most “összegyurcsányozzák” magukat “a hatalomért és a koncért”, szerinte a baloldali “ifjú generáció üdvöskéi” most már “bűzlenek a gyurcsányizmustól”.

 

Eddig is tudtuk, hogy Kövér Lászlónak folyamatosan csak árt a hatalom, de most egy újabb jelét mutatta annak, hogy nem csak a kor, hanem a Fidesz is az agyára ment.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top