Politika

Teljesen elpattant a cérna Kövérnél a közrádióban, csak úgy ömlött a mocsok a szájából

Pestibulvar.hu

Gyurcsány Ferencet pl. “pitiáner, senkiházi nemzetárulónak” nevezte.




 

Gyalázatos interjút adott vasárnap reggel a közrádiónak Kövér László. Borkai védelmére kelve úgy fogalmazott:

A “BOTLÁSA” SEMMI VOLT PL. GYURCSÁNY FERENCÉHEZ KÉPEST, AKI SZERINTE A 21. SZÁZAD EGYIK LEGKÁRTÉKONYABB MAGYAR KÖZÉLETI SZEREPLŐJE.

 

Kövér Gyurcsány főbenjáró bűnei közé az őszödi beszédet, a lovasrohamot és a rendőrrohamot, valamint “az összes hazudozást” sorolta fel. De sikerült egy bravúros fordulattal valahogy Horn Gyulát is belekevernie a képbe, aki szerinte Gyurcsánnyal szemben maga volt a “nemzeti hérosz”, a “grál lovag”.

Mivel természetesen a közrádióról van szó, Borkai korrupciós ügyeiről nem kérdezték meg Kövért, és mivel természetesen Kövérről van szó, ő maga sem hozta fel egy szóval sem a témát. A házelnök csak úgy csinált, mintha az elsődleges felháborodás Borkai “magánéleti erkölcsei” kapcsán lobbant volna fel, és nem a fideszes politikus gyalázatos közpénztolvajlása miatt.

 

Persze bármit is hadováljon össze Kövér, mi tudjuk, elsődlegesen miért vált méltatlanná Borkai a hivatalára, és ezek között csak a sokadik helyet foglalja el, hogy miféle orgiákban és szexvideókban volt hajlandó részt vállalni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top