Politika

Hatalmas bajba kerülhet a Fidesz – A DK lerántja a leplet Orbánék lopásáról

Pestibulvar.hu

Nemrég egy leleplező cikk jelent meg a New York Timesban, melyről mi is beszámoltunk, ahol arról írtak, hogy Orbán “az európai támogatást kegyúri rendszer fenntartására fordítja, amelynek segítségével gazdag embert csinál barátaiból és családtagjaiból”.




A LAP MÉG HOZZÁTETTE AZT IS, HOGY “A FEUDALIZMUS MODERN VÁLTOZATA JÖTT ITT LÉTRE, AMELYBEN A MUNKÁT ÉS A TÁMOGATÁST A SZOLGÁLATKÉSZ KAPJA, ÉS BÜNTETÉS A JUSSA ANNAK, AKI NEM ÁLL BE A SORBA”.

 

A cikk nyomán, mely Orbán rendszeréről rántja le a leplet, hogy hogyan lopják el az agrártámogatásokat a fideszes nagyurak, a Demokratikus Koalíció az Európai Unió Költségvetési Ellenőrzés Bizottsága elé viszi az ügyet.

 

A világhírű lap azt is kiemeli a cikkben, hogy azt az európai agrárprogramot, mely az Európai Unió létrejöttében kulcsszerepet játszott,

MA AZOK AZ ANTIDEMOKRATIKUS ERŐK ZSIGERELIK KI, AMELYEK BELÜLRŐL IS FENYEGETIK AZ UNIÓ EGYSÉGÉT.

 




A magyar ellenzéki párt közleményében kijelenti, hogy a lopást és Európa ellenségeit meg kell állítani, ezért a New York Times angol nyelvű cikkét a Bizottság minden tagjának el fogják küldeni, hogy lássák, “hogyan lopják szét Európát Orbánék”.

 

Hozzáteszik, hogy mi európai magyarok nem hagyjuk, hogy kormányközeli oligarchák nyúlják le a fejlesztésekre szánt pénzeket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top