Politika

Kiderült: Orbán egy idegen ország ügynöke?

Pestibulvar.hu

Orbánt kilóra megvették az oroszok és a kínaiak – ez most már teljesen biztos. A Fidesz-kormány ugyanis a magyarországi ötödik generációs (5G) hálózat kiépítését arra a kémkedés gyanújába keveredett Huawei-re bízza, amelyet Amerikában és Ausztráliában biztonsági okokból kizártak a hasonló fejlesztésekből. Alig egy hónapja pedig az Európai Bizottság is arra figyelmeztetett, hogy a kínai óriáscég részvétele az 5G mobiltávközlési hálózatok kiépítésében fokozott biztonsági kockázatot rejt. A jelentés szerint ugyanis ezek a hálózatok fontos célpontok lehetnek, mivel a fejlesztőik hozzáférhetnek kritikus fontosságú célpontokhoz, így például




KÉMKEDÉSRE IS HASZNÁLHATJÁK AZ ÁLTALUK BEÉPÍTETT TECHNOLÓGIÁT.

 

Bár az Európai Bizottság nem említette név szerint a Huawei-t, egyértelmű, hogy a kínai óriáscég által jelentett biztonsági fenyegetésre hívták fel a figyelmet.

 

Ehhez képest most Szijjártó Péter bejelentette Sanghajban, hogy a Huawei közreműködésével épülhet ki Magyarországon az 5G hálózat. A biztonsági kockázatokkal kapcsolatos aggodalmakat a külgazdasági és külügyminiszter azzal a semmitmondó válasszal söpörte le, hogy a cégnek be kell tartania a magyar törvényeket. Ez a kormányzati álláspont – valljuk meg – semmilyen garanciát nem jelent a jövőre nézve.

Márpedig a Huawei kémkedése nem csak elméleti lehetőség, hanem bizonyított tény, mivel

KÍNÁBAN JOGSZABÁLY KÖTELEZI A TECHNOLÓGIAI CÉGEKET ARRA, HOGY EGYÜTTMŰKÖDJENEK A HÍRSZERZŐ SZERVEKKEL.

 

 

Vagyis ha a kínai titkosszolgálat valamilyen Európai Uniós célpontot szemel ki, a jövőben elég lesz csak jeleznie a magyar 5G hálózatot kiépítő embereinek, akik bármilyen európai megfigyelést végrehajthatnak az általuk beépített technológia segítségével.

 




Figyelembe véve, hogy a Fidesz-kormány nemrég adott szabad utat egy orosz kémbank működésének is, nyugodtan kijelenthető:

A KILÓRA MEGVETT ORBÁN VIKTOR KISZOLGÁLTATJA AZ EU-T AZ OROSZ ÉS KÍNAI TITKOSSZOLGÁLATOKNAK.

 

Óriási szégyen ez Magyarország számára, hisz Orbán évtizedekre bemocskolja a magyarok becsületét. Szitokszóvá teszi a „magyar” nevet még akkor is, amikor ő már rég belesüllyedt a történelem szemétdombjába.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top