Politika

Schmitt Pál gusztustalanul betámadta Karácsonyt, újra beszállt a politikai küzdőtérbe

Forrás: nol.hu

A volt fideszes államfő az MTI-vel közölte:




A “NEMZET SPORTOLÓI” ARRA “KÉRIK” BUDAPEST ÚJ VEZETÉSÉT, HOGY JÁRULJANAK HOZZÁ A NEMZETKÖZI ATLÉTIKAI SZÖVETSÉG ÁLTAL BUDAPESTNEK ÍTÉLT 2023-AS ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁG MEGRENDEZÉSÉHEZ.

 

Nemzet sportolói alatt azokra gondolt, akiknek korábban odaítélték ezt a címet: Balczó Andrásra, Hammerl Lászlóra, Ivánkay Máriára, Kamuti Jenőre, Kárpáti Györgyre, Keleti Ágnesre, Magyar Zoltánra, Portisch Lajosra, Rejtő Ildikóra, Székely Évára, Varga Jánosra és saját magára.

 

Schmitt azt mondta, az említett sportemberek meggyőződése, hogy a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét kelti, hanem fokozza a fiatalok érdeklődését a sport iránt, és a magyarok jó szereplésén keresztül hozzájárul az “egészséges hazaszeretet” erősítéséhez is. Hozzátette: idén Budapest szerinte a sport fővárosa volt, számos nagy világverseny megrendezésével öregbítette hazánk jó hírét és nemzetközi megbecsültségét

Úgy tűnik, ha az egykori nagyfőnök kielégítéséről van szó, még mindig nem koptak meg a régi reflexek. Nehéz elképzelnünk ugyanis, hogy Schmitt maga találta volna ki ezt a “kérést” (értsd: alattomos nyomásgyakorlást), sokkal inkább tartjuk valószínűnek, hogy

ORBÁN KÉRÉSÉRE SZÁLLT VISSZA A POLITIKAI KÜZDŐTÉRRE, ÉS AZ Ő KÉRÉSÉRE TÁMADTA BE A FRISSEN BEIKTATOTT FŐPOLGÁRMESTERT ÉS AZ Ő STADION STOP-OS PROGRAMJÁT.

 




Amennyiben így van, eddig tartott Orbán nagy konszolidált ígérgetése. Eddig tartott, hogy úgy tesz, mintha szívesen adná az ellenzék kezébe a nagy fővárosi beruházásokkal kapcsolatos döntések jogköreit. Persze sejtettük, hogy ez lesz a vége, mégis gyomorforgató látni a gyakorlatban, ahogy már most, nem egészen egy hónappal a választás után elkezdi a sunyi és aljas nyomásgyakorlási kísérleteit. Ez még csak az első, de sajnos egész biztos, hogy nem az utolsó a sorban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top