Politika

Szócsatába kezdtek: A Momentum elnöke keményen visszaszólt Gulyás Gergelynek

Pestibulvar.hu

Miután Fekete-Győr András a Momentum elnöke nem a magyar jelölt mögé állt be a román elnökválasztáson, Gulyás Gergely kijelentette, hogy

“A ROMÁN ÜGYNÖKÖK EDDIG FEDÉSBEN DOLGOZTAK”.

 
Az ATV megkérdezte a miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy akkor most “le román ügynöközte” Fekete-Győr Andrást, mire Gulyás azt válaszolta: “magatartása alapján indokoltnak tartottam azt, amit mondtam, illetve ez egy másik képviselőasszonyra is igaz, aki a Momentum színeiben az Európai Parlamentben van jelen”.

 

Gulyás szerint az RMDSZ-t nehéz a Fidesz fiókszervezetének tekinteni, így az, hogy valaki a román elnökjelöltet támogatja az RMDSZ elnökjelöltjével szemben, indokolttá teszi a megjegyzését.

A Momentum elnöke a Facebook-on reagált a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentésére:

“GERGELY, NEM HALLOM, AMIT MONDTOK, ÚGY VISSZHANGZIK. KICSIT KIJJEBB CSÚSZNÁTOK ERDOGAN FENEKÉBŐL? DE CSAK MIUTÁN KIJJEBB CSÚSZTOK A KÁRPÁTALJAI MAGYARSÁGOT HÁBORÚVAL VESZÉLYEZTETŐ PUTYINÉBÓL IS”.

 
Fekete-Győr András azt is hozzátette Gulyásnak címezve, hogy:

“Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszélsz.”

 

Gulyás Gergely a putyinista Orbán-kormány nevében ma román ügynöknek titulált. :)Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy…

Közzétette: Fekete-Győr András – 2019. november 7., csütörtök

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top