Politika

Vesztett a fideszes propagandalap – Bíróság mondta ki, hogy hazudtak!

Pestibulvar.hu

“Gyurcsány Ferenc, úgy tűnik, megfáradt a sok kampányolásban, és az is lehet, hogy néhány itallal próbálta meg enyhíteni a stresszes kampányhangulatot.” – ezzel kezdte cikkét a Zala megyei hírportál még 2018 március 14-én, majd hozzátették, hogy
“EZT AZONBAN PONT ROSSZKOR TETTE, HISZEN ÉPP EGY FRÁNYA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT KELLETT (VOLNA) TARTANIA.”

 

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke azonban nem hagyta annyiban azt, hogy a zaol.hu megpróbálta őt lejáratni, így feljelentette őket. Az ügy végül most, másfél évvel később zárult le, melynek végeredményeképp a bíróság kimondta, hogy a megyei lap valótlanságot állított és helyreigazítást kell tenniük.

 

A lap a bírósági ítéletnek eleget téve végül közölt egy rövid, pár soros helyreigazítást:

“Sajnálkozásunkat fejezzük ki amiatt, hogy 2018. március 14. napján megjelent „Zavart állapotban kampányol Gyurcsány (szavazás)” című cikkünkkel

VALÓTLANUL HÍRESZTELTÜK, HOGY GYURCSÁNY FERENC RÉSZEGEN TARTOTT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT,

a jogsértésért Gyurcsány Ferenctől bocsánatot kérünk.”
 

Tény, hogy a lap bocsánatkérése nem sikerült olyan terjedelmesre, mint az amiben le akarják járatni a DK elnökét, de lényegében ez is megteszi, eleget tettek a bíróság óhajának.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top