Politika

500-szor írták le a Fidesz-médiában Karácsonyról, hogy alkalmatlan

Az önkormányzati kampányban a Fidesz-média eddigi működéséhez képest is repetitívbe kapcsolt. Karácsony Gergelyről mintha csak egyetlen szót ismételgettek volna: azt, hogy alkalmatlan.
 

A Mérték Médiaelemző Műhely és a Euronews pontos felmérést készített erről, és szám szerint az jött ki:

közel ötszázszor írták le Karácsonyról ezt a jelzőt harminc nap alatt.

Öt médiumot vizsgáltak, a 888-at, az Origót, a Hirado.hu-t, a Magyar Nemzetet és a BAMA-át, ezek összesen 496-szor írták le az alkalmatlant – ennél viszont jóval több forum van, a valós szám így ennél jóval magasabb lehet. Azt is megvizsgáták, hány cikkben írtak az önkormányzati választásokról ezek a lapok, így nézve pedig az Origo rekordot döntött: 151 cikket írtak, és 166-szor használták A SZÓT, vagyis többször írták le azt, hogy alkalmatlan, mint ahány cikkük volt az egész témáról. Karácsony a választás estéjén a KFT Alkalmatlan vagyok című számát posztolta Facebookra.
 

Orbán Viktor többek között azt mondta Karácsonyról a kampányban: „Csetlik, botlik. Lassan megsajnálom”. A választás óta aztán meghívta a kormányülésre.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top