Politika

Jakab Péter: itt az újabb narancsos bukta

Napirend előtti szócsata zajlott a hétvégi megismételt önkormányzati választási eredményekről a Jobbik frakcióvezetője és a kormány képviselője között, az előbbi Gyurcsánytól idézett, az utóbbi pedig posztkommunistázott.




 

Jakab Péter Jobbik-frakcióvezető is felszólalt napirend előtt a Parlamentben, a jászberényi, ellenzéki sikert hozó választási eredményt úgy minősítette a 2006-os Gyurcsány Ferencet parafrazeálva:

elkészült a narancsos bukta.

 

A Fidesz szerinte nem tiszteli a népakaratot, és nem fogadja el, hogy nem élhetnek vissza az emberek türelmével. Jászberényből azt üzenik a kormánynak, hogy tűnjenek el a közéletből – mondja Jakab. Még kér a nép, “önöknek 30 évet a 30 évért” – zárta szavait Jakab.




 

Orbán Balázs miniszterelnökségi államtitkár válaszában gratulált a megismételt választásokon a győzteseknek. Szerinte a kormányoldalt az önkormányzati választáson többen támogatták, mint az ellenzéket, a Jobbik leküzdötte magát 20-ról 6 százalékra. Jászberényben sem a Jobbikra szavaztak, hanem egy posztkommunista hatás alatt álló erőltetett szerveződésre, az Összefogásra. A Jobbik már nem magyar, összeállt a balliberálisokkal, Jakab Péter pedig a Parlamenthez méltatlanul viselkedik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top