Politika

A kommunista múltjával támadták be Kövért, ekkorát még nem égett a házelnök

Pestibulvar.hu

Horn Gyula fiánál betelt a pohár, az Indexen keresztül üzent a házelnöknek.
 

Mint mi is megírtuk, vasárnap kimaradhatott egy gyógyszeradagja Kövérnek, mert reggel a közrádióban minden korábbinál szégyenletesebb stílusban szállt bele Gyurcsány Ferencbe. A DK elnökét “pitiáner, senkiházi nemzetárulónak” nevezte, akihez képest még a “saját népe ellen fegyvert fogó” Horn Gyula is “nemzeti hérosz” és “grál lovag” volt.

 

Bár hétvégén Gyurcsánytól már megkapta a magáét Kövér a keresetlen szavaiért, most Horn Gyula fia is visszaszólt neki. Oltása annyira zseniálisra sikerült, hogy úgy döntöttünk, változtatás nélkül közöljük: Íme:

“A választási kudarc nyilvánvalóan Kövér házelnök úr fejébe szállt, s ennek lehet betudható, hogy különösen ízléstelen módon a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának környékére időzítette Édesapám „hazaárulónak” bélyegzését. Köztudomású ugyanis, hogy Édesapám kulcsszerepet játszott a keletnémet menekültek kiengedésében, ami elindította azt a történelmi eseménysort, amelynek végpontját most ünnepeljük. Szerencsésebb tájakon az éppen kormányon levők elismeri az ellentétes politikai oldal történelmi érdemeit is, nálunk sajnos ehelyett a lejáratás és a történelem átírása dívik.
 

Azzal kapcsolatban pedig a magyar nemzet sorsáról demokratikus viták során dönteni hivatott magyar törvényhozást bőszült házmesteri vehemenciával és modorral regulába törni igyekvő Kövér házelnök úrnak kell a tükörbe nézve önmagával elszámolnia, hogy

MENNYIRE SZILÁRD VAJON AZ – AZ EGYKORI LELKES KISZ TITKÁRI ÉS MSZMP TAGSÁGRA ÉPÜLŐ – ERKÖLCSI TALAPZAT AHONNAN Ő AZ ÍTÉLETEIT HIRDETI.

 

Lehetséges lenne, hogy Kövér házelnök úr esetleg az 1980-as években – amikor szoros MSZMP kötelékben tevékenykedett – még nem hallott volna 1956-ról?

VAJON AZ AKKORI ÁLLAMPÁRTI ELVTÁRSAIVAL FOLYTATOTT BESZÉLGETÉSEKBEN IS HAZAÁRULÓZTA A RENDSZERT, VAGY CSAK AZÓTA LETT ILYEN BÁTOR?

 
Meggyőződésem, hogy az ilyen nyilatkozatok csak mélyítik az árkokat, a méltatlan O1G és az Országgyűlést káromkodással lejárató hevületet, mert – és ezt szerintem még Kövér házelnök úr is tudja és érti – Édesapámat a mai napig sokan szeretik és tisztelik ebben az országban.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top