Politika

Ezt akarják tenni a nyugdíjjal – sokakat fog kényelmetlen helyzetbe hozni

Pestibulvar.hu

Kovács Leventa a Magyar Bankszövetség főtitkára egyetért Nagy Mártonnal, a Magyar Nemzeti Bank alelnökével, abban, hogy Magyarországon valóban elegendő négy-öt lakossági nagybank. Az MNB alelnök nemrégen kijelentette, hogy
BANKOLÁSRA SZÜKSÉG VAN, BANKOKRA VISZONT NINCS,

 

és feltette a kérdést, hogy miért nem mobiltelefonon intézi mindenki a banki ügyeit, és zárják be a bankfiókokat? Valószínűleg az alelnöknek nincs a környezetében olyan nyugdíjas rokon, akinek bizony ez teljesen ellehetetleníteni a pénzügyeit. Pedig, vannak jócskán az országban olyanok, akiknek ez életkoruk, vagy iskolázottságuk okán megoldhatatlan problémát jelentene. A bankszövetség javaslatai között többek között az is szerepel, hogy

AZ ÚJONNAN NYUGDÍJBA VONULÓK BANKSZÁMLÁRA KAPJÁK A JÁRADÉKOT, ÉS NE KÉSZPÉNZBEN!

 

Ha ez megvalósul, akkor nem a postás fogja hozni a nyugdíjat, hanem bankszámlára megy a pénz, és oldják meg a nyugdíjasok, hogy onnan hogyan tudják elkölteni. Azt értjük, hogy ez a bankok érdeke. De mi lesz az emberekkel?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top