Politika

A Pesti Srácok a végrehajtás hírére villámgyorsan elutalta az 5 milliót

Az Együtt volt elnöke hétfőn jelentette be, hogy megindította a végrehajtást a Pesti Srácok kiadója ellen, cég a jogerős bírósági ítélet ellenére sem fizette meg neki az 5 milliós sérelemdíjat. Juhász ebben az egy perében 13 darab, 2016. szeptembere ls 2017. májusa között publikált cikk miatt kapott anyagi elégtételt, miután a mélyen kormánypárti lap öt hónapon át szajkózta róla ugyanazt a hazugságot.
 

Bár a kiadó korábban azzal magyarázta az elmaradást, hogy „várt bevételeik még nem teljeskörűen érkeztek meg”,

 

de a végrehajtás hírére hétfő délutánra összeszedték az összeget, és elutalták Juhásznak, aki azért megjegyezte, hogy a végrehajtástól még nem állt el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a

 

Pesti Srácokat, hogy tegyék ki „a szennylapjuk főoldalára”, és tartsák ott 12 napig a helyreigazításokról szóló felsorolást, „illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is. 14-szer szerepelnek benne a »valótlanul híresztelte« és »valótlanul állította« kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam.”
 

A visszavonult politikus szerint az igazi elégtétel az lesz, ha az ilyen perek nem a pénzről szólnak, hanem az ember jó hírnevéről, vagyis hogy nem lehet büntetlenül folyamatosan hazudni valakiről. „Ha nem kerül ki hamarosan a teljes felsorolás a főoldalra, és nem hagyják ott 12 napig, a pénztől függetlenül megindítom a végrehajtást” -tette hozzá.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top