Politika

Orbánnak semmi se drága – Miatta nőhet a nemzetbiztonsági kockázat!

AFP Photo/Kisbenedek Attila

A Demokratikus Koalíció közleményben jelentette be, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordulnak azzal a kéréssel, hogy vonják nemzetbiztonsági ellenőrzés alá a Budapesten megnyílt török iskolát.

 

Az ellenzéki párt szerint, “a Maarif Általános Iskola és Gimnázium a törökországi Maarif Alapítvány nemzetközi iskolahálózatához tartozik, melynek szellemiségéről sokat elmond, hogy tantervében a Korán oktatása kötelező tantárgy,

EGYIK ALBÁN ISKOLÁJÁBAN PEDIG EGY TANÁRT LETARTÓZTATTAK, MERT AZ ISZLÁM ÁLLAM TERRORSZERVEZET PROPAGANDAVIDEÓIT VETÍTETTE TANÓRÁIN A DIÁKJAINAK”.

 

A párt hozzátette továbbá azt is, hogy: “az alapítvány alelnöke alapította 1992-ben a magát humanitárius segélyszervezetnek hirdető IHH-t, amely a világ legnagyobb és legradikálisabb iszlamista terrorszervezeteivel ápol bensőséges kapcsolatot. Az Európai Török Demokraták Uniójának elnöke a budapesti iskoláról, mint a saját projektjéről beszélt. Ez a szervezet az Európában élő törökök között kampányol Erdogan elnök politikája mellett, tevékenységét a német titkosszolgálat a demokratikus értékekkel összeegyeztethetetlennek minősítette.

“AZ ISKOLA TEHÁT HÁROM SZÁLON IS KÖTŐDIK TÖRÖKORSZÁGI ISZLÁM FUNDAMENTALISTA ÉS TERRORSZERVEZETEKHEZ.

 


Úgy látszik, Orbán szerint csak a hazájukból elüldözött muzulmánok jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, a nyugati demokráciákat aláásni, vagy akár frontálisan megtámadni kész terrorszervezetekre viszont mint szövetségeseire tekint” – zárja közleményét a Demokratikus Koalíció.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top