Politika

Teljes a téboly: állami támogatással akarnak filmet forgatni Orbánról

MTI / Máthé Zoltán

Káel Csaba rendezővel, filmügyi kormánybiztossal készített interjút a HVG. Káel nem csak a MÜPA vezérigazgatója, de a Filmszakmai Döntőbizottságban is tag kormánybiztosként. Sokaknak ismerős lehet a neve a kilencvenes évekből, hiszen




KÁEL 1994-TŐL 1998-IG KAMPÁNYVIDEÓKAT CSINÁLT A FIDESZNEK.

 

Az inetrjúban hosszasan értekezik a mai magyar filmgyártás hiányosságairól, például hiányolja a saját, a közép-európaiakra jellemző humort. De az ezredforduló témáját sem dolgozta fel senki filmekben, miközben véleménye szerint “Magyarország is dúskál az izgalmas korszakokban és karakterekben.”

 

Ekkor teszik fel neki a kérdést, hogy vajon azt el tudná-e képzelni, hogy az első Fidesz-kormány megalakulásáról az ő, akkor elkészített anyagainak a segítségével legyártsanak egy sorozatot? A válasz:

“PERSZE, MIÉRT NE LEHETNE ILYEN FILMET CSINÁLNI?”

 




Semmi sem hiányzik jobban ennek az országnak, mint forgatni egy sorozatot Orbánról, Erdogan Szulejmánunk már úgy is van, esetleg lehetne írni róla regényt is, amit kötelező olvasmánnyá tesznek. Őrület.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top