Politika

4 éve nyomoz a rendőrség Farkas Flórián után, de még egy embert sem hallgattak ki – inkább lezárták a nyomozást

hirzona24.com

Nem töri össze magát a nyomozóhatóság, hogy végére járjon az Országos Roma Önkormányzat botrányos Híd a munka világa programjának, derült ki a legfőbb ügyésztől. A szocialista Mesterházy Attila érdeklődött, hogy hol tart az ügy, mire Polt Péter együttérzően közölte:




nem tud mit tenni.

 

Mivel négy évvel az ügy kirobbanása után még mindig nem történt gyanúsítotti kihallgatás, az ügyészség tétlenül szemléli a fideszes Farkas Flóriánt érintő ügyet.

 

 




Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016-ban mondta fel a 1,6 miiliárdos programról kötött támogatási szerződést a Országos Roma Önkormányzattal. Az OLAF tavaly októberben küldte meg teljeskörű jelentését az ügyről.

Lényegileg megállapították, hogy a Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet bejegyzésre került, de érdemben sosem működött.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top