Belföld

Feljelentették az apukát, aki saját pénzéből újította fel a játszóteret egy csongrádi faluban

hirzona24.com

A fábiánsebestyéni képviselőtestület nem volt elragadtatva az akciótól. Meg is indokolták, miért.




 

Nem sokáig ünnepelhették felhőtlenül a szülők Bálint Róbertet a Csongrád megyei faluban, miután elhatározta, hogy saját kontóra felújítja a település egyik játszóterének öreg, szálkás és sérülésveszélyes fajátékait.

A helyi önkormányzat képviselő-testülete, amelynek egyébként Bálint úr is a tagja, ugyanis feljelentette őt a jó szándékú akció után. Az apuka bűne annyi volt, hogy lesmirglizte és lefestette a játékokat, illetve kicserélte a homokot a homokozóban. Majd jött a fekete leves.

A POLGÁRMESTER ÚR FELHÁBORODÁSÁNAK ADOTT HANGOT. MINDEN KÉPVISELŐ ELMONDTA ERRŐL A VÉLEMÉNYÉT, AMI UGYANAZ VOLT, VAGYIS HOGY BŰNCSELEKMÉNY TÖRTÉNT A JÁTSZÓTÉREN, MERT NEM LETT BEVIZSGÁLTATVA SEM A HOMOK, SEM A FESTÉK…

– mondta Bálint Róbert a delmagyar.hu-nak.

 

Kós György polgármester a lapnak azt nyilatkozta, hogy rendőrségi szakban van a feljelentés és bízik benne, hogy nem lesz belőle “semmi különösebb ügy”. Bálint Róbert a feljelentés után a rendőrségen elismerte, hogy ő a tettes.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top